Chciałbym Was zapytać, może ktoś się z tym spotkał. Zakupiłem od forumowego kolegi radyjko "Bolero" do tej pory miałem "Swinga". Radyjka zamieniłem, zamontowałem, wszystko działa jak trzeba, sterowanie z kiery, czujniki parkowania przód i tył, dosłownie wszycho jest ok, tylko nie działa wejście AUX, w swingu działało bez problemu. W innych radyjkach bolero w pozycji menu setup => media jest zakładka "aktywuj wejście AUX" i jest również regulacja czułości wejścia, u mnie brak jest tych pozycji w menu, natomiast przycisk wyboru źródła dźwięku AUX jest wyświetlany obok CD i SD z tym że jest szary, nie aktywny (zdjęcia poniżej). Czy może trzeba auxa aktywować vagiem w tym radiu, czy może mam jakąś starą wersję firmware?
Gregor-Wrocław, szacun za muzykę, mnie właśnie przed zmianą SWING-->BOLERO to hamowało, bo AUX służy u mnie do obsługi telefonu. Czekam na rozstrzygnięcie, jak możesz napisz jak rozwiążesz problem.
macherstudio, Z tego co już wyczaiłem, to problem aux-a w bolero rozwiązuje podpięcie się do kompa i jego aktywacja. Jak znajdę kogoś z vcds`em, może poproszę Miśka^wro, to spróbuję to odpalić i dam znać.
Witam!
Sprzedam BOLERO (Blaupunkt) stan perfekcyjny z kodem (ok. 8000km przebiegu)
Cena z wysyłką - 1200zł
Kolego próbowałem u kolegi MIśka vcds-em i nie dało rady, poddałem się Bez AUX-a da się żyć, kupiłem kartę SD 16GB, nawaliłem muzy od zatrzęsienia do tego 6CD i gra muzyka...
Witam!
Sprzedam BOLERO (Blaupunkt) stan perfekcyjny z kodem (ok. 8000km przebiegu)
Cena z wysyłką - 1200zł
Heh bez dużo rzeczy da się żyć, ale generalnie fajnie jak wszystko wogół gra jak należy. To pewnie do asów z aso nawet nie ma co jechać, rekawic nie podejmą. Ale kurcze dziwna sprawa w innym radiu działa jak ta lala, a wtym ten sam wtyk wsio fabryka i nie działa :cry: Cóż zrobisz, jak komuś się uda coś takiego prosze pisać dla potomnych :szeroki_usmiech
briano, musicie znaleźć kogoś kto ma podobnie wyposażone auto ( taka sama klima, czujniki parkowania, bluetooth itp ) ale z fabrycznym Bolero, sprawdzić u niego kodowanie i takie samo wpisać VCDS-em u siebie.
Tzn ja nic nie musiałem kodować po prostu miałem fabrycznie wyposazone w melody i fabyczne wejście aux i tak mówiłem hulało te wejście jak ta lala, po zmianie radia na bolero npo prostu nie działa, nawet nie podświetla opcja aux w radiu tak jak u kolegi.
Znaleźć u kogos z OII z tylnym parktroniciem, climaticiem i z bolero będzie ciężko.
Komentarz